Seperti Yang Dijanjikan

4 comments

Wednesday, December 14, 2011



Awrite my fellow blogger..muahahaha
saksikn la foto-foto ku bersama krew produksi KL Gangster 2..





























P/S : X sempat nak amek gamba sendiri..huhu

Letihnyer Semalaman

0 comments

Tuesday, December 13, 2011


 
Assalam rakan blogger..
Semalam letih yang amat sangat..
nak tahu knp?
sebab semalam join crew penggambaran KL Gangster 2..
Penat betul bantu diorang pasang lighting la,sediakan prop la..
mana tidak nyer awal pagi baru abes shooting..
abg Syamsul Yusof merangkap director banyak amek scene yang sama sebab x puas hati..
Abg Adi Putra lak membizikn diri beliau dengan menghafal skrip..
Sorry Abg Aaron kita xde msa shooting ni sbb scene ni tidak membabitkn  beliau..
Sorry entri ni xde gambar msa shooting tersebut..
ada kat memori kamera..
nanti ada masa akan diupdatekan gambar semasa shooting tersebut kt blog..
korang nantikan nyer yea..XD

Permulaan Hari Ku..

0 comments

Friday, December 9, 2011

Setiap hari bgun lambat..haha apa nak jadi dengan anak teruna ni yer..haha
Rutin harian biler bangun tido mesti mula2 tengok handphone..haha mana la tahu kot2 ada mesej atau any miskol ke..
seperti biasa aku sebagai seorang VIP setiap kali nak bangkit tu mesti tengok satu video ni...
nak tau video apa??? 
tengok la..






ni la video dia..walaupun lagu ni remix tapi mampu wat aku bertenaga dan semangat untuk tempuhi cabaran setiap hari..tengok peminat2 dia yang ramai camtu lagi bersemangat..haha












Keliru Nyer Adui....

3 comments

Wednesday, December 7, 2011

Da nak dekat akhir tahun da..azam baru thun dpan pon x terpikir lagi nih..huhu
Azam ku tahun depan nak abeskan praktikal cepat2 pastu terus mintak keje...
Den ingat nak beli keta la..hehe tapi tengah keliru nak beli keta apa..huhu
ni antara keta pilihan ku...

of course la keta idaman dulu..hehe

1)Mazda RX8




2)Honda City







3)Toyota Celica


So?? ap pendapat anda semua? mna yang patut aku rembat? haha 
so bg la pandangan korang yer..^^

P/S : Sumber dari mudah.com.my

Wacha!!!

0 comments
Assalamualaikum kwn2 seantero blog..lama suda woo x hapdet ini blog nyer pun..biasa la pergi bercuti skejap nyer adui..haha jangkit ckp johan lak..haha so cekidat my new story in da next entry..

Dijangkiti Tag...HAHA

0 comments

Thursday, October 27, 2011

Assalamualaikum sumer..sedap2 tengah layan lagu kat youtube dapat la satu tag dari adik min..^^..Tag dia berupa soalan..ni la soalan2 tersebut..mula2 baca dulu peraturan nyer yer..^^


 
 
1. You must post these rules.

2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.

3.Answer the questions that the tagger has set for you in their post and create 11 new questions to the people you tagged to answer.

4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.

5. Go to thier page and tell them you have tagged HIM / HER.

6. No tag back.

7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU READ THIS" you legitimately ( a.k.a REALLY , TRUST , WITH ALL HONESTY ) have 
 tagged 11 people.
 
ni soalan yang ditagkan untuk ku..muahaha

1. nama anda?
>nama saya muhammad muizzudin bin mustapa..
2. siapa orang yang paling anda sayang selain keluarga anda?
>i luv my hunny bunny n my only love cik miemi..hehe seorang blogger jgk..^^
3. to you, yasmina hana ni macam mana orang nya?ngee
>orangnya ngok ngek..haha xdela org nyer baik..
4. your bad habit?
>asyik dengar lagu je 24jam..huhu
5. impian yang tak akan pernah tertunai?
>memiliki keta lamborghini..huhu
6. apa yang anda nak dalam hidup?
>kebahagiaan hidup yang dirahmati Allah..
7. sumber inspirasi anda?
>my mom..she's my hero and heroin..
8. sifat anda?
>pemalu kot..jarang senyum..huhu
9. siapa anda 10 tahun nanti?
>i am who i am..sape saya skarang itu la saya di masa depan..^^
10.kalau anda diberi RM 1 juta..apa anda nak buat?
>Simpan untuk masa depan..teringin nak pegi haji dengan my mom..haha
11. define yourself in a simple words
>a quiet person from the outside..but crazy in the inside..haha
soalan aku pulak..silakan baca..^^ kalau pandai la..

1.awak pakai handphone apa?
2.siapa orang yang awak paling sayang?
3.apa pengalaman yang memalukan pernah terjadi kat awak?
4.kalau awak terpilih jdik perdana menteri untk satu hari apa yang awak akan buat?
5.sony,nikon atau canon?
6.apa nama panggilan manja awak dekat rumah?
7.kalau saya pokok awak akan jadi apa?
8.apa makanan faveret awak?
9.kalau dapat dating dengan artiss..artis mana yang awak pilih?
10.kenapa awak jadi blogger?
11.pilih satu benda untuk describe diri awak..

My tag list is..
1.miemi
2.ika shanay
3.topek
4.blogpopoi
5.amoi perak89
6.supernosya

BigBang is Vip!

2 comments

Wednesday, October 19, 2011

As-salam..aku nak kongsi sikit minat2 aku pada kawan2 semua..da 2 tahun berlalu tapi aku x pernah boring atau bosan menjamu telinga aku dengan lagu dari kumpulan bigbang ni..ni antara salah satu lagunya..



lagu ni best..catchy dan rancak sket..hehe sekadar untuk berkongsi minat jer..^^