Seperti Yang Dijanjikan

4 comments

Wednesday, December 14, 2011



Awrite my fellow blogger..muahahaha
saksikn la foto-foto ku bersama krew produksi KL Gangster 2..





























P/S : X sempat nak amek gamba sendiri..huhu

Letihnyer Semalaman

0 comments

Tuesday, December 13, 2011


 
Assalam rakan blogger..
Semalam letih yang amat sangat..
nak tahu knp?
sebab semalam join crew penggambaran KL Gangster 2..
Penat betul bantu diorang pasang lighting la,sediakan prop la..
mana tidak nyer awal pagi baru abes shooting..
abg Syamsul Yusof merangkap director banyak amek scene yang sama sebab x puas hati..
Abg Adi Putra lak membizikn diri beliau dengan menghafal skrip..
Sorry Abg Aaron kita xde msa shooting ni sbb scene ni tidak membabitkn  beliau..
Sorry entri ni xde gambar msa shooting tersebut..
ada kat memori kamera..
nanti ada masa akan diupdatekan gambar semasa shooting tersebut kt blog..
korang nantikan nyer yea..XD

Permulaan Hari Ku..

0 comments

Friday, December 9, 2011

Setiap hari bgun lambat..haha apa nak jadi dengan anak teruna ni yer..haha
Rutin harian biler bangun tido mesti mula2 tengok handphone..haha mana la tahu kot2 ada mesej atau any miskol ke..
seperti biasa aku sebagai seorang VIP setiap kali nak bangkit tu mesti tengok satu video ni...
nak tau video apa??? 
tengok la..






ni la video dia..walaupun lagu ni remix tapi mampu wat aku bertenaga dan semangat untuk tempuhi cabaran setiap hari..tengok peminat2 dia yang ramai camtu lagi bersemangat..haha












Keliru Nyer Adui....

3 comments

Wednesday, December 7, 2011

Da nak dekat akhir tahun da..azam baru thun dpan pon x terpikir lagi nih..huhu
Azam ku tahun depan nak abeskan praktikal cepat2 pastu terus mintak keje...
Den ingat nak beli keta la..hehe tapi tengah keliru nak beli keta apa..huhu
ni antara keta pilihan ku...

of course la keta idaman dulu..hehe

1)Mazda RX8




2)Honda City







3)Toyota Celica


So?? ap pendapat anda semua? mna yang patut aku rembat? haha 
so bg la pandangan korang yer..^^

P/S : Sumber dari mudah.com.my

Wacha!!!

0 comments
Assalamualaikum kwn2 seantero blog..lama suda woo x hapdet ini blog nyer pun..biasa la pergi bercuti skejap nyer adui..haha jangkit ckp johan lak..haha so cekidat my new story in da next entry..