Aya Hirano Di Malaysia??!!!!

Friday, August 5, 2011

Tengah2 membelek google image tadi tetiba jer terpandang satu makhluk ni..rasa macam kenal jer..huhu rupa2 nya memang kenal!! Yer! Aya Hirano bertudung dan berbaju kebaya..huhu tersssssaaaaaaaanngat la comel dan lawa..huhu tapi dia datang tahun 2008 ari tu...huhu terlepas la..mesti korang x tahu sape Aya Hirano kan..dia merupakan seiyuu untuk Haruhi Suzumiya dalam The Melancholy of Haruhi Suzumiya dan watak Konata dalam Lucky Star..

Comelnyer dia bertudung..huhu siap pkai baju kebaya lg..dalam dia pnya blog dia ad ckp "wearing a kubaya"..haha cmel! padahal kebaya..hahaha

Rasanya ni kat kedai yang jual tudung dan baju2 kat Masjid India..T_T

Ingin ku kata di sini.."makcik! saya jeles dengan makcik!" huhu


7 comments:

Abe Goreng said...

Haha.seyes kiut gila. Hehe.

UPDATE:Cara Pantas Dapatkan BUFFERED EARNING

Amy Syaquena said...

Terserlah kecomalan dia..

*salam kenal, amy singgah dan follow sini.jom ke belog amy http://www.sinarraudah.com/2011/08/biskut-raya-tart-nenas-panas-ifa-raziah.html

Muiz Ilusinasi said...

abe goreng : bleh wat istri x nnt? haha

Amy Syaquena : tp orang melayu tetapp comel di ati..^^

fahmie firas said...

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Muiz Ilusinasi said...

fahmie firas : alrite..i'll visit and follow..^^

Illyasviel Von Einzbern said...

Ah ini pasti hasil editan kan??? ga akan ketipu deh...
btw, follow my blog ya http://illyasvielelsaeinzbern.blogspot.com
jangan anggap aku musuh ya! sesama muslim dan tetangga sebelah kita friend2 aja deh


muiz renaissance said...

tidak la..this is real..try search at google..^^ ngak tipu..T_T

Post a Comment