Ish!! Ke-jelous-an Yang Melampau

Monday, August 22, 2011



Pejam celik ramadhan da pun makin hampir melabuhkan tirainya...
Sepanjang ramadhan nih macam2 gelagat yang aku nampak di bazaar ramadhan...
Ada yang datang dengan famili,coupling dan kawan2...
Bagi aku selalu sangat pergi bazaar sorang2..
Hanya berbekalkan ipod shuffle ku...
Ada yang kapel bukan main mesra lagi..
Da x ingat padahal ni bulan puasa..
Tp dalam hati jeles yang menggiler..hahaha
kan best klu ada pompuan masa depan..Sorry yuyu ye pnjam trademak jap.haha
Ada yang famili anak2 plak yang wat perangai...
Yang suami isteri bawak baby tu..perghh kiutnyer baby tersebut..huhu
Aku hanya seorang diri..
Adakah di bulan ramadhan aku akan berseorangan lagi?
Mungkin ke ada lagi ramadhan untuk aku di masa depan?
Kita tidak tahu kan kuasa Allah S.W.T...
Aku cuma mampu doakan untuk yang terbaik...^^

12 comments:

Nurnasihah Shahbuddin said...

Kesiannye die pegi bazar sorang2..

Missjajan said...

ololo kite selalu pergi bazar dengan boyfie kiteee . jgn jeles yuyuu . wahaha

Muiz Ilusinasi said...

Nurnasihah : sorg2 jer..huhu sedihkan..kcian..

Missjajan : yuyu xpe dia pesan kt roomate dia..haha yuyu jgn marah yer..haha

Syahryl said...

so jeleous..hehe

Hans said...

kita senasib
pergi sorang2 jer

Jom Sign Up Online Survey Ini Dan Tebus Hadiah Anda

Wawazzup said...

hoho nikmat tuh g bazar sesorang huhu leh tgk mcm3 ragam..benda tuh boleh buat kita pham perangai manusia ni an..

Muiz Ilusinasi said...

Syah : jeles gler! haha

Hans : sunyi kan..haha

Wawazzup : yup btul tu..kdg2 best sdap dpt perhatikn ragam2 org len..

Missjajan said...

Muiz : Sila tengok blog gua k . Trimas

Muiz Ilusinasi said...

Missjajan : haha ak rsa ni la slah stu ari yg ak epi..haha

fiq. said...

pergh,,,entry kesunyian hape? haha,,ok la, alhamdulillah pergi sengsorang, terlepas drpada beberapa dosa tau... =]

*dah jarang p bazzar, seingat2 , ramdhan ni 2 kali je p

nuRuL haNis said...

best jalan g bazar sorg2...sbb apa: pening kalau dah ramai2 boleh hilang salah sorang, penat bila anak merengek nak beli itu ini. best kalau bw HB, tp dia akan selalu nak cepat sbb sesak! huhu...

Muiz Ilusinasi said...

fiq : x sunyi meh? hahahaalhamdulillah jauh sket dri dosa..haha pg la bazar tggl brapa ari lg nk raya nih..

Nurul Hanis : haha len kali kna sediakn GPS..snang nk locate sorg2..haha pg sorg2 x tau nk watpe..bli je trus blik uma..huhu

Post a Comment