Fruit Carved..

Thursday, July 28, 2011

Sejak da final semester ni..asyik sibuk dengan final projek jer..da lama x asah skil ukir buah nih...huhu untuk tantapan umum di sini saya mempersembahkan ukiran2 buah yang pernah saya ukir...





amacam? apa pendapat korang..lawa x? kalau korang berminat nak belajar sila klik here ada tutorial macam mana nak mengukir buah..




17 comments:

fairuz said...

serious kau yang ukir ni? boleh buat salahh satu hantaran ni. ekekekee

Muhammad Muizzudin said...

fairuz : slalu praktis ni la hasilnyer..haha hantaran?? utk saper tu?

miss Fyqa said...

awak yg ukir?. ohh serious menjadikk..

Muiz Ilusinasi said...
This comment has been removed by the author.
Muiz Ilusinasi said...

miss Fyqa: thank you..^^..dlu je skang ni x tau msih mnjdik ke x sb da lma x praktik kn..huhu

Nurhasliza Jeffry said...

Wahh! Ebatnya! =D

Muiz Ilusinasi said...

Nurhasliza : biasa2 jer ni..rmai lg org yg terer la awk..huhu

azu said...

wahhh..sgt kreatif..boleh jemput kenduri kawin ni,wat craft buah best2 punye!Azu follow!jemput singgah2 ye!

Muiz Ilusinasi said...

azu : knduri kahwin? huhu err x yakin la da ckup ok smpai ke thap tu..huhu

SS said...

Smart tu. Teringat masa kakak kawin ada gak ukiran buah camni. Tapi last2 masuk perut XD

Muiz Ilusinasi said...

SS : itu yg terbaikk..xkn nk simpan wat knangan kot..haha

saiazuan said...

seni kulinari kan? prnah tgk time kt poli dlu.. brpeluh2 diorng buat.. lol.. hasilnya memuaskn :)

Muiz Ilusinasi said...

saiazuan : a'ah tpat skali..haha yg ni cuma amek masa sekejap je..nak wat lagi cantik lagi la makan masa..huhu daya tumpuan kena betul2 fokus..

Hadablogspotlive said...

cantik dan smart

Muiz Ilusinasi said...

Hadablogspotlive : makasih yer..^^

Cik Ceria said...

wah..chantek ukiran nie..

Muiz Ilusinasi said...

cik ceria : cba la try wat..hasilnyer tntu memuaskan ati..^^

Post a Comment