Segmen: Memori Ramadhan by Sakura

Sunday, July 31, 2011


Haa pekabor smer..atee ni teman nk share..entri dibuat sempena teman join segmen oleh Snow Sakura..baik nyer ati depa wat segmen ni yer..siap nnt leh hadiah plak..sket sebanyak ni teman nak kongsi cerita pengalaman pose masa dulu2..ala masa kecik2 tu...uish dulu kalau pose mak ayah bagi singget untk satu hari..banyak tuu..bagi masa kecik2 dulu la..klu pose separuh hari lak dapat 50 posen je..haha pastu petang2 lak dapat duit beli makanan kat bazaar ramadhan..macam2 beli..orang beli lauk tapi teman p bli mercun..pejadah kan..haha ala biasa la budak2..lbih2 lagi biler opah teman jual kuih muih kat bazaar tu..duit tu wat beli mercun..kuih2 lak mintak kat opah jer..cian opah kiteorang men amek je kuih dia jual..huhu kdg2 best jugak dapat jdik macam mael dalam upin ipin tu..kuih2~3 seringit,3seringit..hahaha kepada sesapa yang nak join segmen ni moh ler cepat yer..tekan2 kt sini yer..^^

3 comments:

sj said...

mercun la best tapi masa kecik je .. skang dh besar rasa cam memekak la plak ... hahaha ~ nice story (^^)V

Muiz Ilusinasi said...

sj : memekak da satu hal..pastu ad plak kes ptus kaki tgn..huhu tu yg jdik x best tuh..

snOw sakura said...

nice story.. thx sudi join, checked! =)

Post a Comment