Perbualan Petang Bersama Artis..

Sunday, July 31, 2011

Entri paling terbaru dan paling hot gitu..haha
berbangga betul dapat berbalas komen dengan orang yang popular ni..
Sape2..tak len dan tak bukan iaitu abang yabang dari kumpulan khalifah...
Bekas vokalis jinbara dan kini beralih ke Khalifah..
Actually saya pernah terbaca satu blog ni..
Dia tanya xpe ke kalau nama kumpulan ni bernama "Khalifah"
Bagi saya la jangan la tengok dari segi luaran je..
Tengok la dari segi penyampaian diorang...
Kalau lagu yang merapu tu x plak cakap apa2 kan..
Mungkin sesetengah korang x tahu kewujudan kumpulan ni..
Mungkin kekurangan publisiti kot..
Tapi xpe kat sini saya perkenalkan kepada korang group Khalifah..
Ni antara2 videonya..
Cekidaud~

Lagu ni saya rasa budak2 pon tahu..haha

haha cikgu shida..i like you..XD

ni ak amek dari saya nyer youtube..cuba hayati lirik2 lagu ini..

Dan antara berikutnyer antara perbualan saya antara abg yabang..

insyaAllah group ni akan buat show di selatan utara...
Kalau saya dapat info nanti saya inform kat korang semua yer..
Last sekali support la local music yer..

7 comments:

Nizam Ijam said...

wah..terbaik la...

kak ina kl said...

wow class gitu dpt borak dengan artis...selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia

Muiz Ilusinasi said...

nizam ijam : haha peminat khalifah jgk ker?

Kak ina kl : slamat mnyambut bulan ramadhan kak..alhamdulillah..hrp2 artis2 kt malaysia ni smer sporting2 mcm ni...XD

Goblogz said...

suka dgn vokal yabang

Muiz Ilusinasi said...

goblogz : suara yg meremangkn bulu roma..^^ XD

nadia ar-rumaisha said...

ohhh minat cikgu shida ye...


selamat berpuasa...

Muiz Ilusinasi said...

nadia ar-rumaisha : erk..x mnat pn..huhu sja jer ltak gmbar dia kt situ..haha selamat berpuasa jgk..^^

Post a Comment