Segmen Lagu Sedih

Friday, July 29, 2011



Setiap kali aku dengar lagu nih..rasa macam nak jatuh air mata kejantanan aku ni..*x bermakna aku ni lembut..*
Teringat akan ex gf aku dulu..*kini dia da bahagia kot*
Bagi dia aku telah melakukan kesilapan yang besar..Memang aku mengaku buat silap tapi kita hanya manusia biasa memang x kan lari dari wat silap..
Berulang kali aku mohon kemaafan daripada dia dan diendahkan..
Malah dia keluarkan kata2 kesat dimana aku x pernah walaupun sekali meninggikan suara terhadap dia..
Aku x pernah menyesal walaupun satu saat yang aku luangkan masa dengan nyer..
Setiap kali teringatkan kenangan ni aku menangis..
Aku cuba tanamkan dalam diri aku yang antara kita sudah tiada jodoh agaknyer..
tp ak still lagi cba stalk dia punya blog..haha
Kepada si dia tu..
aku tujukan lagu ni untuk tantapan..
Kalau x paham haa pandai2 la cri lirik dia dalam bahasa english yer..
bye2~..
As-salammualaikum..^^

sape2 yang nak join segmen ni sila "klik" di sini..

13 comments:

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Datang dgr lagu sedih.. wahh.. mmg btul2 sedih la lagu ni. sbb videoclip dia pun sedih.

ish.. manusia mmg tak lari dari buat kesilapan. mngkin dia perlukan masa untuk memaafkan kau bro. mngkin juga dia tak boleh terima apa yang kau dah buat kat dia kot. pape pun ko terima je hakikat bro. hidup perlu diteruskan. kesilapan mengajar kita untuk lebih maju.

salam persahabatan dari aku. add la fb aku kalau nak kawan ya ^___^ peace

Muiz Ilusinasi said...

wa'alaikumsalam..

haha dipersilakan..jangan malu jangan segan..
first time aku dengar lagu ni cam nak jatuh jantung..haha

xpe janji aku sudah mencuba untuk minta maaf..sekarang antara dia dengan tuhan jer la sma ada nak maafkan ke x..

alrite nnt aku add fb..salam perkenalan..XD

Sarah Naiema said...

sedihnya.. sabar2 oke..^-^

PinKy MoMMa said...

salam kenal dik..sis folo sini ya..smalam nak folo tapi tak de link..ari ni try klik baru ada hehehe :)

eppy blogging..

x mo sedih2 ye :)

Muiz Ilusinasi said...

sarah : alhamdulillah tgh sabor..^^

pinky momma : haha xpe2 sy ok jer kak..ati suda gumbira..epi blogging too kak..XD

Isteri Encek Bard said...

wah syahdu plak lagu nie

Muiz Ilusinasi said...

isteri encek bard : ni da lbih syahdu da ni..^^

SS said...

oh lama dah tak dengar lagu ni, memang best :D

Muiz Ilusinasi said...

SS : layan jgk meh?..haha

Sya Syazana said...

BIGBANGG!

Muiz Ilusinasi said...

Sya Syazana : BIGBANGG!!! sy addict pd bigbang dan merupakan salah seorang vip bigbang..!! haha

fiq. said...

sedihnye =[
huhu...mungkin bukan jodohlah bro, chill kay

Muiz Ilusinasi said...

fiq : tp smpai sekarang x ptus2 doa moga2 jdoh tu tuhan kuatkn blik..mna la tau kn

Post a Comment